Silence Best Answer Famous Quotes & Sayings

List of top 38 famous quotes and sayings about silence best answer to read and share with friends on your Facebook, Twitter, blogs.

Top 38 Silence Best Answer Quotes

#1. You say, "But He has not answered." He has, He is so near to you that His silence is the answer. His silence is big with terrific meaning that you cannot understand yet, but presently you will. - Author: Oswald Chambers
Silence Best Answer Quotes #29872
#2. Now he understood. This was death. Death was a silence that gave back no answer. - Author: Marjorie Kinnan Rawlings
Silence Best Answer Quotes #87452
#3. We drive in silence until I need an answer, "What did he say to you at the elevator?" I look straight ahead when I ask.
"He thanked me for being there for you, even as a boy, when he could not protect you himself. He told me that I had his permission to love you. - Author: Tara Brown
Silence Best Answer Quotes #110600
#4. Yes, you scare me," I told him, after a very long silence, while I processed his answer. "But I'm irrevocably fucked up, so you excite me in equal measures. I find it liberating, to let someone control me ... - Author: R.K. Lilley
Silence Best Answer Quotes #162358
#5. When I was a small boy, old people used to squat down to my eye level and ask me what I wanted to be when I grew up, to which my answer was invariably, "a pirate." Their stunned silence was always very reassuring. - Author: Adam Young
Silence Best Answer Quotes #181520
#6. Whilst people wholeheartedly talk wrongly about you openly, wholeheartedly talk rightly to God in silence and in faith! He knows everything! He sees everything! He hears everything! And He has the very right answer to everything! - Author: Ernest Agyemang Yeboah
Silence Best Answer Quotes #202303
#7. Religion is the answer to that cry of Reason which nothing can silence, that aspiration of the soul which no created thing can meet, that want of the heart which all creation cannot supply. - Author: Isaac Hecker
Silence Best Answer Quotes #204338
#8. I don't mind being distracted. I don't want to sit there in utter silence and type. If the phone rings, I usually answer it, speak for a few minutes and return to writing, or go for a walk in and out of the rooms. I don't mind a break. - Author: Ruth Rendell
Silence Best Answer Quotes #212158
#9. Silence is the only answer you should give to the fools. Where ignorance speaks, intelligence should not give advices. - Author: Benito Mussolini
Silence Best Answer Quotes #213720
#10. Time will tell
...

Time will answer

...

Silence... and time.... - Author: Deyth Banger
Silence Best Answer Quotes #217450
#11. When I asked Robert Spitzer about the possibility that he'd inadvertently created a world in which ordinary behaviours were being labelled mental disorders, he fell silent. I waited for him to answer. But the silence lasted three minutes. Finally he said, 'I don't know. - Author: Jon Ronson
Silence Best Answer Quotes #221956
#12. When you inquire 'Who am I?' if you are honest, you'll notice that it takes you right back to silence instantly. The brain doesn't have an answer, so all of a sudden there is silence. - Author: Adyashanti
Silence Best Answer Quotes #252279
#13. I answer her with my silence, understanding the full power of it for the first time. Words are weapons. Weapons are powerful. So are unsaid words. So are unused weapons. - Author: Emily Murdoch
Silence Best Answer Quotes #264090
#14. Let me tell you what is going to happen. You are going to be executed. You are going to be executed whatever you say or do. But I will spare your women, if they agree to answer my questions.' Silence. - Author: C.S. Pacat
Silence Best Answer Quotes #350351
#15. Sometimes I'd yell questions at the rocks and trees, and across gorges, or yodel - "What is the meaning of the void?" The answer was perfect silence, so I knew. - Author: Jack Kerouac
Silence Best Answer Quotes #365502
#16. Silence is sometimes the best answer - Author: Dalai Lama XIV
Silence Best Answer Quotes #376642
#17. Your mind has a flood of questions.
There is but one teacher
Who can answer them.
Who is that teacher?
Your silence-loving heart. - Author: Sri Chinmoy
Silence Best Answer Quotes #400889
#18. But there is greater comfort in the substance of silence than in the answer to a question. - Author: Thomas Merton
Silence Best Answer Quotes #410360
#19. Silence is an answer to a wise man. - Author: Plutarch
Silence Best Answer Quotes #425241
#20. It was better to answer, no matter how ineptly, thank to withhold a reply. Because sometimes silence could wound someone nearly as badly as a bullet. - Author: Lisa Kleypas
Silence Best Answer Quotes #439792
#21. Seeing Josh is my homecoming. I didn't tell him I was coming back. He doesn't say anything when he sees me, and neither do I, because the fact that I'm here is an answer. We just look at each other and speak in the silence like we always have and no one interrupts the conversation. - Author: Katja Millay
Silence Best Answer Quotes #444360
#22. Silence doesn't mean he or she doesn't know the answer. Just in time, you will know what his or her response. - Author: Shim Steward
Silence Best Answer Quotes #446829
#23. Q: Why do I love thee, O Night?
A: Because you know I will never answer. - Author: Vera Nazarian
Silence Best Answer Quotes #493091
#24. I was very, very religious. And of course I wrote about it in 'Night.' I questioned God's silence. So I questioned. I don't have an answer for that. Does it mean that I stopped having faith? No. I have faith, but I question it. - Author: Elie Wiesel
Silence Best Answer Quotes #544495
#25. Answer them critics with silence and indifference. It works better, I assure you, than anger and argument ... - Author: Gioachino Rossini
Silence Best Answer Quotes #554808
#26. People have asked the question "Can a Thing exist without any Attributes belonging to it?" It is a very puzzling question, and I'm not going to try to answer it: let us turn up our noses, and treat it with contemptuous silence, as if it really wasn't worth noticing. - Author: Lewis Carroll
Silence Best Answer Quotes #601563
#27. Hey, Reece."
There was nothing but silence for a while and I waited.
Then Reece said, "Expected it to happen eventually, darlin', but didn't expect it to hit me that hard the first time I heard a man answer your phone. - Author: Kristen Ashley
Silence Best Answer Quotes #633385
#28. Silence was never a wrong answer. - Author: Maggie Stiefvater
Silence Best Answer Quotes #664229
#29. When a question has no correct answer, there is only one honest response.
The gray area between yes and no.
Silence. - Author: Dan Brown
Silence Best Answer Quotes #702589
#30. Silence - best answer for all the questions does certainly be,
Your smile - best reaction to all the life's situations positively.
[228] - 4 (Thoughts) - Author: Munindra Misra
Silence Best Answer Quotes #710683
#31. The proverb says that 'The answer to a fool is silence'. Observation, however, indicates that almost any other answer will have the same effect in the long run. - Author: Idries Shah
Silence Best Answer Quotes #720176
#32. People often ask me questions that I cannot very well answer in words, and it makes me sad to think they are unable to hear the voice of my silence. - Author: Hazrat Inayat Khan
Silence Best Answer Quotes #737061
#33. Hashem may not answer our prayers the way we want him to," he said, clearing his throat. "He did not deliver Joseph from prison right away. But Hashem was there with Joseph, even in hype silence - Author: Lynn Austin
Silence Best Answer Quotes #758335
#34. God's silence is an answer itself. - Author: Paul Gitwaza
Silence Best Answer Quotes #760524
#35. Silence Is The Answer Of Every Questions - Author: Purvi Mendapara
Silence Best Answer Quotes #788182
#36. I make no other answer than the act,
the Master said: "The only fit reply
to a fit request is silence and the fact." [XXIV] - Author: Dante Alighieri
Silence Best Answer Quotes #794904
#37. She asked me why I am not answering her questions. I looked at her with love and kept silent. Silence is my best answer for her intriguing questions. - Author: Debasish Mridha
Silence Best Answer Quotes #1435905
#38. Silence is the best answer to a fool. - Author: Nnedi Okorafor
Silence Best Answer Quotes #1727770

Famous Authors

Popular Topics